Beste Daytrading Brokers in 2024

juiste daytrading brokers

De beste daytrading brokers bieden directe toegang tot de markt, waarbij er geen sprake is van een tussenpartij. Daarnaast bieden goede daytrading brokers de juiste mogelijkheden om te daytraden.

In dit artikel lees je wat de kenmerken zijn van goede daytrading brokers en wat de beste daytrading brokers zijn. Daarnaast lees je welke broker het meest geschikt is voor jouw situatie.

Inhoud

Kenmerken Van Goede Daytrading Brokers

Het is belangrijk om een direct-access broker te gebruiken voor het daytraden. Dit type brokers zoals de naam al zegt, bieden directe toegang tot de markt. Daarnaast bieden dit type brokers geavanceerde trading tools die zijn geoptimaliseerd voor uitvoering en snelheid.

Hieronder lees je de belangrijkste kenmerken van een daytrading broker.

  • Kosten: Als daytrader plaats je meerdere orders in een dag. Het is dus belangrijk dat de commissies relatief laag zijn vergeleken met normale brokers.
  • Trading Platform: Het is belangrijk om een trading platform te gebruiken die is geoptimaliseerd voor daytrading en die veel mogelijkheden biedt. Mogelijkheden zoals de market depth, zelf configureerbare hotkeys en scanners kunnen erg handig zijn.
  • Klantenservice: De broker moet goed bereikbaar zijn en moet snel kunnen handelen bij problemen. Een goede klantenservice is essentieel bij daytrading brokers. 

Een goede daytrading broker moet voldoen aan alle bovenstaande kenmerken. Een broker kan natuurlijk meer aanbieden zoals bijvoorbeeld een mobiele trading app of een accountmanager die je helpt bij de broker zaken. Dit is zijn geen essentiële dingen maar wel handige extra’s. 

Beste Daytrading Brokers

Hieronder staan twee daytrading brokers die beide directe toegang tot de markt aanbieden. Deze brokers zijn beide geschikt voor beginners en ervaren traders waardoor het een van de beste daytrading brokers zijn.

TradenetTradenet broker

Tradenet is een CFD direct-access broker waarbij je kunt daytraden in aandelen op de Amerikaanse aandelenmarkt. De broker Tradenet is erg handig voor de beginnende traders aangezien deze broker werkt met aantrekkelijke pakketten.

De broker rekent marktconforme kosten en heeft een krachtig trading platform. Daarnaast is de klantenservice erg goed en je krijgt ook een accountmanager die je helpt bij de broker zaken.

Lees mijn Tradenet broker review voor meer informatie over deze broker.

Colmex ProColmex Pro broker

Colmex Pro is een direct-access broker waarbij je met verschillende financiële instrumenten kunt traden. De broker ondersteunt aandelen, CFD’s, forex, indexen en grondstoffen.

Deze broker heeft een geavanceerd trading platform met krachtige charts en tools. De kosten zijn relatief laag en de klantenservice is ook erg goed.

Lees mijn Colmex Pro review voor meer informatie over deze broker.

Welke Broker Moet Ik Kiezen?

Bovenstaande brokers zijn geschikt om mee te daytraden. De een heeft toch wat andere functies en mogelijkheden dan de ander. Hieronder lees je welke broker het meest geschikt is voor jouw situatie.

  • Voor beginnende traders: Als je nog niet veel ervaring hebt met daytraden is het aangeraden om te kiezen voor de broker Tradenet. Deze broker werkt met pakketten die zeer geschikt zijn voor beginners. Daarnaast biedt de broker educatie materiaal en een accountmanager aan. kortom, dit is de ideale broker voor beginners.
  • Voor ervaren traders: Als je al het een en ander weet van daytrading en een goede basis hebt, is Colmex Pro aangeraden als broker. Bij deze broker kun je gewoon geld storten & opnemen wanneer je wilt, in tegenstelling tot Tradenet. Deze broker heeft een groter aanbod in financiële instrumenten. Deze broker is ook gewoon goed te gebruiken voor beginnende traders, alleen biedt de broker iets minder ondersteuning.

Uiteindelijk zijn beide brokers geschikt voor zowel beginners als ervaren traders. In de reviews van beide brokers kun je gratis een demo account openen, zodat je kunt kijken welke beter bij jou past.

Wil Je Winstgevend Leren Traden?

Wil je verder leren daytraden en consistent winstgevend worden? Volg dan de beste daytrading cursus om een succesvolle daytrader te worden: de daytrading cursus van Edutrade.

Bespaar jezelf de moeite met het ‘dayprutsen’, maar ga serieus aan de slag met het daytraden en wordt onderdeel van een toffe en gedreven community. Ongeacht of je een beginnende of ervaren trader bent, Edutrade is dé plek om jouw trading skills naar een hoger niveau te tillen!

Picture of Over mij

Over mij

Ik ben Şerif, winstgevend daytrader op de Amerikaanse aandelenbeurs en oprichter van het platform DeDaytrader. Op deze website breng ik de juiste informatie bij elkaar om zo voor iedereen de steile leercurve van het daytraden te verkorten! Lees hier meer over mij!