DeDaytrader gaat verder onder een nieuwe naam

DeDaytrader gaat naar de achtergrond

De meeste community leden weten het onderhand al, DeDaytrader gaat meer naar de achtergrond, en in plaats daarvan gaan we verder met een nieuw bedrijf en daarbij een nieuwe naam.

Bij DeDaytrader, zoals de naam zegt, lag de focus vooral op het daytraden. Met het nieuwe bedrijf gaan we het veel breder aanpakken en de focus leggen op alle populaire financiële markten en daarbinnen ook meerdere handelsmethodes zoals het daytraden, swingtraden en het investeren. Voor nu focussen we op de crypto en aandelenmarkt en dit zullen we naarmate de tijd verder uitbreiden.

Het nieuwe bedrijf heet “Edutrade B.V.”. Bij Edutrade willen we alles professioneler en kwalitatiever aanpakken.

Maak kennis met Edutrade

Edutrade is actief in het geven van educatie en begeleiding van de hoogste kwaliteit, gericht op het traden en investeren in de financiële markten. De missie van Edutrade is om mensen in staat te stellen hun doelen te bereiken, financieel onafhankelijk te worden en te blijven.

Aangezien er in de financiële markten meerdere manieren zijn om deze missie te bereiken, dan alleen daytraden, willen we daarom ook een bredere aanpak hanteren. Hierbij willen we educatie en begeleiding bieden in alle handelsmethodes. Dit is in ontwikkeling en komt binnenkort online bij Edutrade.

Daarnaast zijn we een enthousiaste community van gelijk gestemden die elkaar helpen om meer succes te behalen.

De Edutrade Community leden zijn niet zomaar leden, maar het zijn echte “Edutraders”. Om de kwaliteit van onze diensten hoog te houden, is de community momenteel alleen toegankelijk voor cursisten. Voor nu zijn er twee cursussen beschikbaar. Namelijk: de “Cursus Crypto Investeren” en de “Cursus Aandelen Daytraden” (wat voorheen “DeDaytrader Academy” heette).

Neem gerust even een kijkje op de website van Edutrade (www.edutrade.nl) voor meer informatie.

Vanuit Team Edutrade kijken we ernaar uit om je te mogen verwelkomen in de community! Investeer en Trade beter. Wordt een Edutrader.

Wat gaat er verder veranderen en gebeuren?

De website www.dedaytrader.nl blijft gewoon nog online aangezien er veel waardevolle informatie opstaat waar mensen gebruik van kunnen maken. Echter zullen er geen ontwikkelingen meer komen vanuit DeDaytrader, maar alle ontwikkelingen zullen plaatsvinden bij Edutrade.

Er zullen verder ook weinig ontwikkelingen komen in de Discord Community van DeDaytrader. DeDaytrader Community zal daarom ook meer naar de achtergrond gaan en de focus zal echt liggen op Edutrade en de Edutrade Community. Wel kunnen er aankondigingen en ontwikkelingen gepost worden in de Discord server van DeDaytrader m.b.t. Edutrade.

Zoals eerder beschreven is ook de cursus “DeDaytrader Academy” vernieuwd en overgeplaatst naar Edutrade. De online cursus daytraden is nu alleen te volgen bij Edutrade en de nieuwe naam van de cursus is de “Cursus Aandelen Daytraden”.

Tot Slot

We gaan dus verder met het nieuwe bedrijf Edutrade. Al deze ontwikkelingen hebben uiteindelijk als doel om jou als persoon/cursist nog beter te helpen om succesvol te worden in de financiële markten en om uiteindelijk financieel onafhankelijk te worden.

We hebben een passie voor het vak en voor het overdragen van kennis en dat is waar we ons voor inzetten. We kijken ernaar uit om je te mogen verwelkomen in de Edutrade Community!

www.edutrade.nl

Ontdek Meer Over Traden en Investeren Met Edutrade!

Bij Edutrade focussen we op meerdere financiële markten en handelsmethodes, van aandelen tot crypto en van daytraden tot investeren en nog meer. Bezoek de website van Edutrade en ontdek hoe je jouw trading naar een hoger niveau kan tillen!

Over

Over

Ik ben Şerif, winstgevend daytrader op de Amerikaanse aandelenbeurs en oprichter van het platform DeDaytrader. Op deze website breng ik de juiste informatie bij elkaar om zo voor iedereen de steile leercurve van het daytraden te verkorten! Lees hier meer over mij!